Overslaan en naar de inhoud gaan

Van connecties tot carrières JongTVM's LinkedIn masterclass

Op 6 juli kreeg Jong TVM een interessante LinkedIn-masterclass voorgeschoteld. Deze meeslepende sessie bood een reis door de geschiedenis van LinkedIn, praktische tips voor profielverbetering en waardevolle inzichten vanuit een recruiter. Daarnaast was er een interactieve quiz om de opgedane kennis te testen.

Praktische tips en informatie

Met enthousiasme begon Jong TVM aan de masterclass en leerde over de opkomst van LinkedIn, van een klein netwerk tot wereldwijd carrièreplatform. Deelnemers ontvingen waardevolle tips om hun LinkedIn-profielen aantrekkelijker en effectiever te maken. Bas onthulde hoe recruiters naar LinkedIn-profielen kijken en gaf samen met Gerard tips om zichtbaarheid te vergroten en een sterke online reputatie op te bouwen. 

Quizzzz

Een spannende quiz testte de opgedane kennis, van oprichting tot tips wanneer het beste is om berichten te posten. Wist je bijvoorbeeld dat donderdagochtend om 11 uur de meeste geschikte tijd is om te posten? De masterclass werd feestelijk afgesloten met een drankje, waar de deelnemers konden netwerken.

Een plezierige en leerzame LinkedIn ervaring voor Jong TVM

De LinkedIn-masterclass voor Jong TVM bood niet alleen waardevolle inzichten en praktische tips, maar ook een plezierige ervaring vol leerzame momenten en gezelligheid. Het was een perfecte gelegenheid om LinkedIn vaardigheden te verbeteren en nieuwe connecties te maken. Stof je profiel af en start je professionele reis naar succes!