Overslaan en naar de inhoud gaan

TVM verkozen tot beste dienstverlener van 2024

Vanochtend maakte MT/Sprout in de MT1000 bekend dat we voor de vierde keer verkozen zijn tot beste dienstverlener in de categorie verzekeringen. Een prachtig resultaat, waar we enorm trots op zijn! 

Hoge waarderingen

Deze eerste positie is te danken aan de hoge waarderingen die TVM ontving op het gebied van klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. Een eindresultaat en waardering waar we ontzettend trots op zijn. Zakelijke beslissers beoordeelden meer dan tweeduizend verschillende bedrijven op onder andere klantgerichtheid en kwaliteit van de uitvoering.

  • Op onze NPS en op productleiderschap scoren we een 1e positie.
  • Op het gebied van klantgerichtheid en excellente uitvoering een 2e positie.
  • Daarnaast is er een flinke stijging in de algehele ranglijst. We staan dit jaar op de 14e positie. Dat is het beste resultaat ooit, vorig jaar stonden we bijvoorbeeld op plek 82. 

Michel Verwoest, CEO TVM verzekeringen: 

“Voor de vierde keer zijn we in de MT1000 uitgeroepen tot beste dienstverlener in de categorie verzekeringen, heel gaaf! Dit is een groot compliment voor de energie, betrokkenheid en kwaliteit alle medewerkers binnen TVM. Dat we hoog scoren op NPS, productleiderschap, klantgerichtheid en excellente uitvoering toont aan dat onze strategie vruchten afwerpt. Het bevestigt dat onze coöperatieve aanpak werkt. Daarnaast grote dank aan onze leden, voor hun vertrouwen en waardevolle feedback. Samen met hen hebben we dit bereikt en bouwen we verder aan een veiliger en duurzamere toekomst."

MT1000

De MT1000 is een speciale uitgave van MT/Sprout waarin de 1000 beste zakelijke dienstverleners van Nederland worden bekend gemaakt. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation. Nieuwsgierig naar de complete lijst?

Bekijk deze hier