Overslaan en naar de inhoud gaan

TVM presenteert de TVM laadpas Nieuwe innovatie van TVM

Onze CEO Michel Verwoest presenteerde tijdens het Zero Emissie Event 2024 een nieuwe innovatie: de TVM laadpas. De laadpas hebben we vanuit de behoefte van onze leden ontwikkeld. Met de laadpas kunnen transporteurs eenvoudig laden op hun eigen terrein, onderweg en bij elkaar. Wilt u ook gebruik maken van de TVM laadpas?

Vraag hier meer informatie aan over de TVM laadpas

Eenvoudig laden op eigen terrein en bij elkaar

Onze CEO Michel Verwoest presenteerde tijdens het Zero Emissie Event 2024 een nieuwe innovatie: de TVM laadpas. De laadpas hebben we vanuit de behoefte van onze leden ontwikkeld. Transporteurs kunnen met deze pas eenvoudig laden op hun eigen terrein, onderweg en bij elkaar.

Effectiviteit van laadpleinen gaat omhoog

"Met de laadpas maken we het mogelijk dat leden onderling gebruik kunnen maken van elkaars laadpleinen, waardoor de effectiviteit van de laadpleinen omhoog gaat. Hierdoor kunnen leden ook meer uit hun investering in een laadplein halen. Dit gaan wij faciliteren", vertelde Michel Verwoest tijdens de presentatie. 

Samenwerken om verder te komen

Verschillende leden reageerden enthousiast tijdens de bekendmaking van de TVM laadpas. "Het is nog steeds relatief nieuw, het elektrisch rijden, het komt nu wat meer op gang. Dan is het goed dat er mensen zijn die durven te starten en een initiatief als dit durven aan te sturen", gaf Daan van der Slot van Koninklijke Van der Slot Transport aan. "Daar is TVM dan nu mee begonnen". Ook Peter de Rooy van De Rooy Transport B.V. is enthousiast: "Het is best uniek dat je bij de collega's die je vroeger als concurrenten zag, nu terecht kunt om te laden. Op deze manier werken we samen om verder te komen."

Voor Michel Verwoest is de introductie van de TVM laadpas een logische stap: "Wij kennen alle transportbedrijven in de sector, dus wie anders dan TVM kan zo'n pas faciliteren?"

Wilt u de TVM laadpas ook gebruiken?

Vraag hier meer informatie aan