Overslaan en naar de inhoud gaan

AI-Event georganiseerd door Jong TVM en Bytesize AI

Op 11 juli organiseerde Jong TVM, in samenwerking met Bytesize AI, een inspirerend AI-event in de IT Hub Hoogeveen.

Kennis en netwerken

De bijeenkomst werd gekenmerkt door een boeiende presentatie van Paul Hoffman, een gerenommeerde expert op het gebied van kunstmatige intelligentie. Hoffman nam de aanwezigen mee op een reis door de geschiedenis van AI, besprak de huidige stand van zaken en gaf een vooruitblik op toekomstige ontwikkelingen. Hij presenteerde de meest geavanceerde innovaties en liet zien hoe AI praktische toepassingen vindt in ons dagelijks werk, geïllustreerd met een indrukwekkende demonstratie.

De sfeer was ideaal voor een middag vol kennisuitwisseling en netwerken. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de aanwezigen ontspannen en genieten van informele gesprekken. Bovendien bood de middag de unieke kans om verder te praten met Paul Hoffman, waardoor nog diepgaandere inzichten en ideeën werden gedeeld en inspirerende discussies mogelijk werden over diverse aspecten van AI.

Over Jong TVM

In 2018 is een vereniging voor de jongere medewerkers van TVM opgericht: Jong TVM. Dit initiatief heeft als doel jonge TVM'ers van elkaar te laten leren, kennis met elkaar te delen en bij te dragen aan elkaars persoonlijke ontwikkeling, met als uiteindelijk doel TVM te versterken. Iedere medewerker tot en met 36 jaar kan zich aansluiten bij Jong TVM.

Jong TVM organiseert zes keer per jaar verschillende activiteiten, variërend van inspirerende sprekers en bedrijfsbezoeken tot klankbordsessies en andere evenementen. Elke activiteit biedt de kans om samen nieuwe inzichten op te doen, van elkaar te leren en te netwerken. Het AI-event was een succesvolle toevoeging met talrijke leerzame momenten, inspirerende inzichten en waardevolle netwerkmogelijkheden.

Lees meer over Jong TVM